Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy

Pedicure Annet de Jong gaat zorgvuldig met uw privacy om. Bij aanvang van een eerste behandeling zal er een intake plaatsvinden. U krijgt informatie hoe en waarom uw privacygevoelige gegevens bewaard worden. Door middel van een behandeling aan te gaan, geeft u Pedicure Annet de Jong toestemming, om deze privacy gevoelige gegevens te bewaren. Het spreekt voor zich dat deze niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Alles gaat in overleg met u. 

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Fouten in de gegevensverwerking en typefouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Het is dus mogelijk dat de informatie onvolledig en/of niet actueel is. Pedicure Annet de Jong sluit daarom iedere aansprakelijkheid uit voor alle schade, direct en indirect, ontstaan of voortvloeiende uit, of verband houdende met het gebruik van de informatie van deze website. Aan de informatie op deze website kan geen rechten ontleend worden.

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen worden geëxploiteerd. Pedicure Annet de Jong heeft geen zeggenschap over deze websites en is daarom niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten. 

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pedicure Annet de Jong te kopiëren en/of te verspreiden.

Van een aantal leveranciers van producten is expliciet aan Pedicure Annet de Jong toestemming gegeven om afbeeldingen en/of teksten te mogen gebruiken op deze website.