Cosmetische verzorging

 • Voetscrub na uw pedicure behandeling
 • Voetmassage (15 minuten)
 • Voet en onderbeen massage (keus uit 25 of 40 minuten)
 • Wellness behandeling Beautiful feet
 • Pedicure met spa
 • Nagels lakken

                        

 

 

                            

 

Wellness behandelingen

Voet en onderbeen massage

Onder het genot van een kopje koffie of thee start u met een heerlijk voetbad van Dode Zee badzout, daarna ontvangt u een massage van voeten en onderbenen. Het is een massage waar de nadruk op de ontspanning van de voeten en onderbenen ligt. U zult merken dat de massage uitwerking op uw hele lichaam heeft. De massage duurt 25 minuten, maar u kunt ook voor 40 minuten kiezen. Een echte aanrader als u lekker wilt ontspannen!

Pedicure met spa

U start, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, met een heerlijk voetbad van Dode Zee badzout. Dan volgt de pedicure behandeling. Na de pedicure behandeling worden uw voeten verwend met een voetscrub behandeling. Als afsluiting volgt er een ontspannende voetmassage van 15 minuten. U gaat naar huis met ontspannen, verzorgde voeten!

 

Beautiful Feet

Bij een wellness behandeling ligt de nadruk op ontspanning en verzorging.

 • Bij ontvangst begint u met een ontspannen voetbad met Dode Zee badzout. Onder het genot van een kopje koffie of thee begint hier natuurlijk al het genieten. Ondertussen is uw huid al aan het zuiveren, de bloedcirculatie komt op gang en afvalstoffen worden afgevoerd. U zult tot rust komen!
 • Na het voetbad worden uw nagelriemen verzorgd met olie en uw voeten krijgen een scrubbehandeling.

De dode huidcellen worden nu verwijderd, de huid wordt gereinigd en eventuele oneffenheden aangepakt. De nagelriemen zijn soepel gemaakt.

 • Nu is het tijd voor de voetmassage

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in uw voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. De olie die ik gebruik is vet en vocht herstellend, kalmeert en geschikt voor de kwetsbare huid. Een voetmassage geeft je rust en laat u even stilstaan bij jezelf. U bent nu klaar voor de modderpakking

                         .

 • De modderpakking wordt aangebracht en uw voeten worden ingepakt. U kunt kiezen voor extra warmte via een ‘warmte pad’. Als uw voeten zijn ingepakt volgt er een ontspanningsmoment. 

Het Dode Zee modderpakking zorgt voor een gladde huid en het werkt ontslakkend. Het lost de laatste dode huidcellen op en het reinigt en verbeterd de celstofwisseling. Fijn voor mensen met reuma, gewrichtspijn maar ook spierpijn!

 • De modder wordt verwijderd en als laatste krijgt u een afsluitende voetmassage met een fijne butter.

De butter is geschikt voor de normale, gevoelige, droge en probleem- en schilferhuid. Het zorgt voor een intens vochtrijke, comfortabel aanvoelende huid en een gezonde huidstofwisseling!