Nagelreparatie

Het kan gebeuren dat je last van een schimmelnagel/mycosenagel hebt, in de volksmond ook wel kalknagel genoemd. Het zieke gedeelte van de nagel zal dan zorgvuldig weggefreest moeten worden. Op de natuurlijke nagel kan ik dan een nieuwe nagel bouwen.

Ik werk met het merk Gelacy. Gelacy is een hypoallergeen product, wat sterk en flexibel is en daardoor geschikt is om op de huid aan te brengen.
Doordat het op de huid aangebracht mag worden, is het ook geschikt voor mycose nagels, trauma nagels, en cosmetische correcties van de teennagel. Gelacy wordt uitgehard onder de LED lamp. De gel is zuurstof doorlatend en u kunt er een schimmeltinctuur (de spray om de schimmel te bestrijden) bij gebruiken.

Het grote voordeel van deze gel is dat deze elastisch is. De natuurlijke nagel wordt zo keurig begeleid en uw teen is niet zo gevoelig en het ziet er verzorgd uit. Het is een techniek die perfect resultaat geeft. Er  is100% transparantie voor de ultieme schimmelcontrole. Mycosenagels zijn niet in één behandeling te verhelpen, iedere 4 tot 6 weken is een herhaalbehandeling nodig, het is belangrijk de adviezen voor thuis op te volgen.

Deze reparatie kan zowel bij mannen als vrouwen. De dames kunnen na de reparatie ook gewoon nagellak op de teennagels aanbrengen. Dan ziet niemand dat u met een schimmelbehandeling bezig bent. U kunt trots uw voeten laten zien.

Deze reparatie kan ook uitgevoerd worden bij een ingroeiende nagel, tunnelnagels, stootnagels en afgebroken nagels. Bij een deels afgebroken nagel kan het gebeuren dat deze gaat ingroeien, met alle pijnlijke gevolgen van dien. Ook hierbij kan er een nagel opgebouwd worden op je natuurlijke nagel.

Uiteraard is het belangrijk de voeten/nagels te zien voordat er tot een behandeling kan worden overgegaan.
Samen met u zal ik een behandelplan opstellen.

Voor deze techniek heb ik een speciale cursus gevolgd.